bozsek-mark(4)(960x640)(1).jpg (bozsek márk)
Szórakozás

Titkolta balesetét Bozsek Márk

A Barátok közt színészéről még a stábtagok sem tudták, hogy napokkal ezelőtt balesetet szenvedett.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az X-Faktor visszalépett versenyzője, Bozsek Márk autóbalesetet szenvedett. A Barátok közt színésze szűkszavúan csak ennyit mondott a karambolról a Borsnak:

“Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült.”

A lap szerint Márk balesetéről még a Barátok közt stábtagjai sem tudtak, és volt mentora, Geszti Péter is csak az X-Faktor stábtagjaitól értesült a hírről. Az autóban ráadásul vele utazott Csordás Ákos és a Fat Phoenix-es Erdész Tamás is, mégis sikerült titokban tartani a balesetet több mint egy hétig.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!