Szórakozás

Puzsér: Hajdú Péter klinikai pszichopata

Puzsér Róbert meghívást kapott Joshi Bharat műsorába, de nem ment el, mert úgy gondolta, hogy úgyis kivágták volna mindazt, amit Hajdú Péterről mond. A Hír24-nek azonban kifejtette a véleményét.

Puzsér Róbert és Hajdú Péter régóta nem szívlelik egymást, de a kritikus azt állítja, hogy nem személyes okok miatt van lesújtó véleménye Mr. Frizbiről.

“Magyarországon mindenki hozzá van szokva, hogy a közismert alakok akkor vannak haragban vagy utálkoznak, ha valami kisstílű személyes konfliktusuk van. Az emberek még mindig egy hitvány posztkádári térben léteznek, ezért ilyenkor azt képzelik, hogy valamelyik közszereplő nem adta meg a másiknak a kölcsönkért pénzét, esetleg elcsábította a nőjét vagy valami ilyesmi. Csakhogy nekem Hajdú Péterrel nem mint magánemberrel, hanem mint médiajelenséggel van bajom.” – kezdte a Hír24 kérdésére válaszolva Puzsér.

“Ha szakmailag vizsgáljuk, nyilvánvaló, hogy tök alkalmatlan a csávó. Érdekes ember? Nem. Tud beszélni folyékonyan? Nem. Humoros? Nem. Szórakoztató? Nem. Nézhető a műsora? Nem. És még csak nem is ez a legnagyobb baj vele, a tevékenysége ugyanis morálisan még sokkal nagyobb csőd, mint szakmailag. Hajdú hús-vér emberek nyomorúságával szórakoztatja a közönségét. Rákbetegek adják a stúdiójában a kilincset gyászoló hozzátartozóknak, aztán már jön is a gyomorszondás kisgyerek, akire Hajdú ráförmedhet, hogy miért nem eszik rendesen” – magyarázta a kritikus, aki félembernek tartja a TV2 műsorvezetőjét.

“Hajdú klinikai pszichopata. Nincs lelkiismerete, soha nem foglalkoztatják morális dilemmák, tulajdonképpen nem is érti azokat. Egy félember. Azt hiszem, úgy történhetett, hogy a gyártása során meghibásodott a futószalag, és így nem szereltek bele lelket” – tette hozzá Puzsér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik