Belföld

Puzsér: igazságtalanok vagytok Jáksóval!

A megmondóember szerint Jáksó kifejezetten visszafogott volt, hiszen 7 millió helyett akár 70 milliót is számlázhatott volna a Marslakók egy részéért, akkor sem történt volna semmi.

Az Átlátszó.hu nemrégiben megírta, hogy bár Jáksó László sorozatának, a Marslakóknak a szerződés szerint csak 4,2 millió forint járt volna egy részéért, ehhez képest a gyártás során kiszámlázott összeg egy epizódra eső része megmagyarázhatatlan okokból majdnem a duplájára, nettó 7,6 millió forintra rúgott.

Az ügyben Puzsér Róbert is megszólalt, a megmondóember egy ironikus hangvételű bejegyzésben “védte meg” Jáksót.

“A Maslakók Kft. adásonként négymillió-kétszázezer forintra szerződött, ez aztán valahogy fölkúszott hétmillió-hatszázezerre, így az adózók összesen egymilliárd forint körüli összeget fizettek a sorozat hetvenhat részéért. Ti szerintetek ez gáz. Szerintem viszont kifejezetten visszafogottak a partnerek” – vélekedett Puzsér, aki szerint ez az összeg “fölmehetett volna hetvenhatmillióra vagy hétszázhatvanmillióra is”, pont ugyanennyit tehetne ellene az Átlátszó, Jáksóék pedig “pont ugyanígy röhögnének a képükbe”.

Amin veritek a nyálatokat, csak pár fillér

“Nem is a Jáksóé még a frekvencia! Sőt, a tévészékház se! Hát mit akartok?! Itt csak a szokásos elmúlt nyolc éves mutyizás zajlik, mintha kétharmad se lenne. Ezek még mindig a békebeli, visszafogott okosságok” – tette hozzá, hangsúlyozva, hogy ha igazán nagy tételt lopnának, azt onnan vennék észre, “hogy a jobb kezükkel mindjárt firkálnának róla egy törvényt, miközben a bal kezükkel a krumpliszsákot tömik”.

“Ez, amin a nyálatokat veritek, csak pár fillér, még utánaszámolni se érdemes” – zárta a bejegyzést Puzsér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik