Kultúra

Levették Balázsékat az élő műsorról

teve(960x640)(1).jpg (tévé)
teve(960x640)(1).jpg (tévé)

A csatorna állítja, szakmai okok állnak a háttérben, véletlenül sem a műsort ért bírálatok miatt döntöttek így.

Két adás után változtat az RTL Klub Balázsék sokat kritizált műsorán – írja a Bors. Alapos megfontolások után kezdtük el élőben sugározni a Vundersőn és Zuperszexit, ami már önmagában is úttörő kísérlet, mert ez a műfaj – a késő esti talkshow – a világ minden táján jellemzően felvételről kerül adásba – mondta a csatorna programigazgatója, hozzátéve, kíváncsiak voltak, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, hogy élőben megy. Mivel nem így történt, változtatnak.

Kolosi Péter hozzáfűzte azt is, a változásnak nincs köze az első két adást ért kritikákhoz, ez csupán televíziós szakmai kérdés.

Fotó: RTL Klub

A lap azt írja, az előzmények tükrében felmerülhet, hogy talán azért is dönthettek a változás mellett az RTL Klub vezetői, mert így van lehetőségük a szerkesztőknek megvágni a műsort és kinyesegetni belőle azokat a részeket, amelyek valamilyen okból nem felelnek meg a csatorna érdekeinek. Ám a programigazgató szerint ez a feltételezés nem állja meg a helyét.

Ahogy arról beszámoltunk, a Vundersőn és Zuperszexire zsákszám ömlöttek a kritikák az első adás után, sőt, a második adásra már csaknem 230 ezerrel kevesebb néző volt kíváncsi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik