Szórakozás

A Vundersőn készítői nem értik Boros Lajos felháborodását

vundersőn és supersexi (vundersőn és zuperszexi, )
vundersőn és supersexi (vundersőn és zuperszexi, )

A hírekkel ellentétben nem rúgta ki a rádióst a csatorna, hanem soha nem is számoltak vele hosszú távon, ám ennek nem Boros személyisége vagy szereplése, hanem a műsor struktúrája az oka.

A napokban futótűzként terjedt a hír, hogy Boros Lajost kirúgták a Vundersőn és Zuperszexiből. Boros Lajos ugyanis a műsorban való szereplése után néhány keresetlen szóval illette a műsort.

“Balázséktól elváltam, mint ágtól a levél, megnéztem a nélkülem készített első műsort, a maga nemében hozza azt, amit várni lehet egy ilyen műsortól, párszor nagyot röhögtem. Amikor például sírni próbálnak, és meséli Balázs, hogy eltemette az epilepsziás kutyáját, mire János részvétteljesen megkérdi: élve? A kövér és ronda sztendapos gyerek meg többet és jobbakat szólt hozzá, mint én. Érdekes, neki nem mondták, hogy kövér és ronda. Vagyishogy szerintem most minden a helyére került” – írta ki akkor Facebook-oldalára Boros, aki a mai Blikkben már úgy nyilatkozott, hogy megalázták őt a műsorban Balázsék, akik a korával és a betegségével viccelődtek.

Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere a Hír24-nek elmondta, Boros Lajossal nem számoltak hosszabb távon, ennek pedig csupán a műsor struktúrája az oka. Az azonban meglepte őket, hogy a rádiós ilyen keserűen nyilatkozott a műsorban való szerepléséről.

“Annál is inkább meglepő volt ezeket a nyilatkozatait olvasni, mert amikor velünk dolgozott, nagyon elégedett volt, soha nem említett semmi ilyesmit. Folyamatosan küldte az ötleteit, és amikor az első adás után elterjedt az a félreértés, hogy a műsorban megalázták Boros Lajost, visszahívtuk még egy szereplésre, majd még egyre, ez volt a ráadás. A műsor struktúrája ugyanis olyan, hogy a konferanszié személye folyamatosan változik. A megalázottsággal kapcsolatban pedig csak egy példát említenék: Boros Lajos ötlete volt például az is, hogy zárjuk egy kalitkába, és ő lesz a varjú-konferanszié… Valahogy nyugaton jobban értik a poént, és tudnak magukon és másokon is nevetni. Amíg szerepelt a műsorban Boros, úgy tűnt, hogy ő is érti a viccet, és ugyanúgy tud nevetni magán és másokon is. Épp ezért olyan meglepő, hogy most így érez” – fejtette ki Rubin Kristóf.

Dombóvári István, aki a Vundersőn és Zuperszexi legutóbbi adásában a konferanszié tisztjét betöltötte, örül a nézőktől kapott pozitív visszajelzéseknek, Borostól pedig inkább szakmai kritikát várt volna, ha már minősíti őt.

“Nagyon jól éreztem magam a műsorban, és szívesen szerepelnék még, ha hívnak, bár úgy tudom, a műsor koncepciója az, hogy a konferanszié személye folyamatosan változik. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam a nézőktől utólag. Újdonság volt, hogy most nem szólistaként, hanem társként szerepeltem, de nagyon jó volt, ahogy egymás poénjait lereagáltuk Balázsékkal. Boros kritikájával pedig csak akkor foglalkoznék, ha szakmailag tett volna rám megjegyzést” – mondta a Hír24-nek határozottan Dombóvári István.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik