Madai-Vivien(960x640)(1).jpg (Mádai Vivien)
Szórakozás

Megsüketült Mádai Vivien

Egy súlyos hallójárat-gyulladás miatt nem hall a jobb fülére Mádai Vivien.

Mádai Vivi egyik napról a másikra veszítette el a hallását a jobb fülére. Az mtv csinos műsorvezetője súlyos hallójárat-gyulladással küzd, és ez okozza a hallásvesztést, sőt mindemellett még durva fájdalmai is vannak.

“Soha nem volt gond a fülemmel, ezért meglepődtem, és meg is ijedtem, amikor néhány nappal ezelőtt felébredtem, és nem hallottam semmit, ráadásul fájdalmaim is voltak. Azonnal rohantam az ügyeletre, aztán az ismerőseim segítségével még három orvosnál fordultam meg. Naponta kezelnek, remélem, az antibiotikum gyorsan segíteni fog. Egyelőre süket vagyok, úgyhogy nyugodtan ordibálhatnak a fülembe!” – mesélte nevetve Vivien a Blikknek.

A fájdalmai miatt jelenleg kénytelen begyógyszerezve dolgozni a műsorvezetőnő, de azt mondja ez nem hátráltatja a munkában.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!