Szórakozás

Lecserélhetik Mádai Vivient

Az RTL Klubtól a súlya miatt kellett távoznia, most egy feltörekvő tehetség miatt került veszélybe az állása.

Az RTL Klubtól súlyproblémái miatt távozni kényszerülő Mádai Vivienre azonnal lecsapott a köztévé, a szőke műsorvezető pedig örömmel foglalta el a Legenda műsorvezetői székét. A nyári időszakban Vivien a Balatoni nyár című reggeli műsorban kapott lehetőséget Harsányi Levente oldalán, amit örömmel vállalt el. Csillaga a köztévénél meredeken ívelt felefelé, ám a Blikk információja szerint mostani állása is veszélybe került. Rátonyi Krisztina ugyanis a köztévé új felfedezettje és a lap információi szerint a csatorna olyannyira elégedett a feltörekvő műsorvezetővel, hogy belső berkekben máris azt pletykálják, ősztől már nem Mádai Vivien, hanem Rátonyi Krisztina vezetheti majd a Legendát.

Fotó: RTL Klub

Ha ez valóban így lesz, és Mádai Viviennek a közszolgálati csatornától is távoznia kell, ismét előről kell kezdenie karrierjét. A csatorna mindenesetre nem erősítette meg a lap információit, csupán annyit mondtak, Rátonyi Krisztina valóban nagyon tehetséges és ősztől új feladatkörben is számolnak vele, erről azonban többet nem árultak el. Mádai Vivien szintén nem tud a lehetséges cseréről.

“Én erről nem tudok. Nem hallottam ilyenről. Aranyos, kedves lány, teljesen más, mint én, legalábbis külsőre” – mondta a Blikknek Mádai Vivien kolléganőjével akpcsolatban, akivel eddig csupán egyszer találkoztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik