Szórakozás

Fekete Laci nyakába vette a csinos műsorvezetőt

A Mádai Vivi és egy méretes bútor meg sem kottyant az erőművésznek.

Azt már megszokhattuk, hogy ahol Fekete Laci feltűnik, ott kő kövön nem marad – a szó szoros értelmében. De, hogy mi köti össze az izomkolosszus rekordert Mádai Viviennel és néhány hatalmas méhkaptárral?

Ezt találgatták azok a kíváncsiskodó járókelők is, akik a minap Budapest egyik forgalmas csomópontjában szembesültek a világ legerősebb embere és a csinos műsorvezető rendhagyó, közös mutatványával.

Bámultak a járókelők

Nemrégiben hatalmas kaptárokkal tarolt a belváros egyik legforgalmasabb pontján Fekete Laci, ahol az arra járók csak tippelgetni tudták, vajon milyen újabb rekordra készül az ország örökös Toldi Miklósa.

Mivel Lacinak több száz kiló mozgatása is a kisujjában van, így a méretes dobozokat pillekönnyedséggel emelgette, majd ráadásként a szépséges Mádai Vivient is a nyakába kapta. A kíváncsi nézelődők sokáig nem merészkedtek a méhkaptárok közelébe, ám akik végül vették a bátorságot, megtudhatták, mit is rejtenek.

Vivien felemeléséhez reggeliznem sem kellett

„Bevallom, először egy kicsit féltem, mert alapvetően tériszonyom van, de amikor Laci felkapott a nyakába, akkor mégis biztonságban éreztem magam. Mindig érdekes, hogyan reagál az utca embere az ilyen akciókra. A magyar ember alapvetően kíváncsi, csak kell nekik időt hagyni, hogy bátorságot vegyenek.

Azonban ha egyvalaki végre megindul, ő már vonzza a többieket is. Érdekes volt látni az arcokat, a döbbenetet az embereken” – lelkesedett a közszolgálati televízió csinos műsorvezetője.

A világ legerősebb embere igazán elemében volt, megállás nélkül csalogatta a kaptárokhoz az embereket, szorgos méhként cipelte a dobozokat és Vivient.

„Vivien felemeléséhez reggeliznem sem kellett, olyan könnyű volt. Szerintem egy kalóriát sem égettem el vele – bókolt a keménykötésű sportoló  –  mondta Fekete cinkos mosollyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik