Szórakozás

Barátok lettek Tom Cruise exnejei

Tom-Cruise(960x640)(1).jpg (Tom Cruise)
Tom-Cruise(960x640)(1).jpg (Tom Cruise)

Nicole Kidmant és Katie Holmes-t összehozta a közös sors, és jó barátnők lettek.

Ritkán fordul elő olyan, hogy két nő jó viszont ápoljon egymással, ha mindkettejüknek ugyanaz a férfi volt a párja egykoron. Hollywoodban azonban nemcsak Bruce Willis mentheti meg a Földet bármitől, de ez is megtörténhet. Legalábbis Nicole Kidman és Katie Holmes igencsak jóban vannak az elmúlt bő egy évben.


Fotó: Northfoto

Először Nic vette fel a kapcsolatot, miután Katie elhagyta Tom Cruise-t, mert tudta, hogy igencsak komoly kihívás újjáépíteni a szakmai és a magánéletet, ha az ember lánya Cruise volt felesége. Tanácsokkal látta el sorstársát, és olyan jól elbeszélgettek, hogy azóta is rendszeresen keresik egymást telefonon. Általában a gyerekeikről mesélnek, és megvitatják a karrierjeik aktuális helyzetét. Találkozni viszont még egyszer sem találkoztak, mert tudják, hogy azzal túl nagy feltűnést keltenének, és akkor nem tudnának nyugodtan cseverészni.

Ellenben azon már többször elviccelődtek, hogy közös filmet kéne vállalniuk. Mert arra biztosan sokan kíváncsiak lennének, ha a kettes és a hármas számú ex-Mrs. Cruise vállvetve szerepelne a vásznon.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik