Szórakozás

Tom Cruise kémkedett Katie Holmes után

Tom-Cruise(960x640)(1).jpg (Tom Cruise)
Tom-Cruise(960x640)(1).jpg (Tom Cruise)

Nyilvánosságra került titkos emailváltások bizonyítják, hogy Tom Cruise megfigyeltette volt feleségét a válásuk után.

Tavaly nyár óta több tucatnyi pletyka kering arról, hogy miért vált el valójában Tom Cruise és Katie Holmes, de az is sok szóbeszéd alapját képezte, hogy a színész miként dolgozza fel a helyzetet. A valósághoz pedig most juthatunk a legközelebb, ugyanis a RadarOnline-hoz eljutott egy levelezés, amit Cruise jogi képviselői folytattak ugyan, de rengeteget elárul a sztárról.

Az emailekből egyértelműen kiderül, hogy Tom megfigyeltette harmadik exnejét. Az ügyvédi csapatát vezető nő többször megemlíti, hogy kapcsolatban áll Katie házának portásával. Illetve biztos forrásokra hivatkozva a jogászok biztosak voltak benne, hogy Holmes és a sajtósa lejárató kampányt folytattak Cruise ellen, amiben minden magazin a partnerük volt. Emellett a paparazzikat is mindig értesítették, ha a színésznő és Suri az utcára léptek, hogy mindig legyen fotó róluk. Tom sajtósa pedig ugyanebben a levélben azt állítja, hogy Katie a legjobb barátnője, Jeanne Yang segítségével juttatott el privát és titkos információkat Tomról a médiának. Mivel személyesen ezt nem tehette meg a váláskor aláírt titoktartási szerződés értelmében.

Ezekhez az információkhoz pedig nem juthattak hozzá máshogy, csak ha kémek figyelték Katie-t az élet minden területén. Méghozzá Tom megbízásából, hiszen a kiszivárgott levélváltáson ő is címzettként szerepel, és egyszer sem kéri azt, hogy hagyják abba az információgyűjtést az alkalmazottai, mert ő ellenzi azt.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik