Nicole Kidman (Nicole Kidman)
Szórakozás

Elütötték Nicole Kidmant

Lesifotósok hada örökítette meg, ahogy Nicole a földön fekszik.

A színésznő a New York Fashion Show-ról érkezett vissza , amikor egy biciklis a hotel előtt fellökte. A balesetet okozó férfi egyébként egy hivatásos fotós, Carl Wu, az ütközést követően ő is elveszítette egyensúlyát és elvágódott a biciklijével.

Fotó: Northfoto

Testőrei és a személyi asszisztense segítették fel a színésznőt, akiről még a magas sarkúja is leesett, majd bebicegett a szállodába – írja a Daily Mail.

Nicole-hoz mentőt hívtak, de néhány horzsolástól eltekintve nem lett komolyabb baja. A Daily Mail szerint Kidman nagyon dühös volt, és minden bizonnyal feljelenti majd a paparazzit, akit a helyszínre érkező rendőrök is megbüntettek. New York-ban ugyanis nem közlekedhetnek a járdán kerékpárosok.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.