Szórakozás

5 gyerek énekes, akitől leesik az álla

Nemcsak Magyarországon, Amerikában is zakatol az X Faktor. Az USA-beli tehetségkutatók jelenlegi és korábbi sztárjai közül válogattunk össze egy csokorra valót. A végén extrával.

Hihetetlen, de ezek a videók egyértelműen alátámasztják, hogy némelyik gyereknek sokkal-sokkal jobb hangja és fellépése van, mint a felnőttek többségének. Az amerikai tehetségkutatókban szinte mindig befut egy kisgyerek, a felhozatal parádés.

1. Carly Rose Sonenclar

Aki tavaly nézte az X Factor USA-t, az biztosan emlékszik az alig 13 éves Carly Rose-ra, aki a második helyig jutott a finálékban. A végén egy country-énekes előzte meg.

2. Beatrice Miller

Ugyancsak a tavalyi X Factor USA ígéretes tehetsége volt a szintén 13 éves Beatrice Miller, aki sajnos elég hamar kiesett. Ez a produkciója mégis emlékezetes maradt.

3. Rion Paige

Van kisgyerek az idei évadban is. Rion Page a legjobb 13-ban próbál bent maradni a döntőkben. A hatalmas energiával előadó kislányt imádja mindenki, mondjuk ez után a produkció után nem is csoda.

4. Rachel Crow

Ez a 13 éves lány a 2011-es X Factorban indult, és egész sokáig jutott ő is, előbb a top 12-be menetelt, és egészen az 5. helyig jutott.

5. Anna Graceman

A 11 éves kislány döntős volt az American’s got talentben 2011-ben. A vége előtt nem sokkal hazaküldték.

Extra: Kurcz Szandi

Nem lenne teljes a lista egy magyar kislány nélkül. Bemutatjuk Kurcz Szandit, aki nagyon tolja a rock and rollt.

Ajánlott videó