Szórakozás

Károly herceget majdnem felgyújtotta Natalie Portman

karoly-herceg(960x640)(1).jpg (károly herceg)
karoly-herceg(960x640)(1).jpg (károly herceg)

Figyelmetlenségből lángra lobbantott egy asztalt a Buckingham-palotában Natalie Portman, és a lángok majdnem átterjedtek a brit trónörökösre is.

Élete eddigi legnagyobb megtiszteltetése érte Natalie Portmant, amikor nemrégiben elkísérhette táncművész férjét egy jótékonysági balettelőadásra a Buckingham-palotába. A nem mindennapi este azonban a színésznő legkínosabb élménye lett, és kis híján súlyos tragédiát is okozott.


Fotó: Northfoto

Történt ugyanis, hogy a vacsorát követően annyira belefeledkezett a beszélgetésbe, a mellette ülő lorddal, hogy a programfüzetét nem a terítőre tette le, hanem egy mécsesre. A papír pillanatok alatt lángra lobbant, amit az Oscar-díjas színésznő már csak akkor vett észre, amikor a személyzet egy része oltani kezdte a máglyaként égő terítéket.

A kis baleset pedig könnyen komoly következményekkel járhatott volna, ugyanis a Portmannel szemközt ülő Károly herceg is el volt merülve a cseverészésben. Így ő sem észlelte, hogy a háta mögött, mindössze néhány centire felcsaptak a lángok. De szerencsére senki nem sérült meg, csak Natalie önérzete.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik