Szórakozás

Korda György: “Furcsa unokányi fenekeket aláírni”

Az énekes boldogan aláírja a nevét a legextrémebb helyekre is, bár az még őt magát is meglepte, hogy két - ráadásul rocker - rajongója magára is varratta az aláírását.

Korda György rockzenei díjat kapott, amit hatalmas megtiszteltetésnek tart, ám alaposan meglepődött rajta.

“Hatalmas megtiszteltetésnek tartom a díjat, bár nem gondolnám, hogy olyan közel áll az én stílusom a heavy metalhoz. Nem gondoltam volna, hogy egy aránylag öreg embert fognak ilyen díjjal méltatni, holott azért azt is be kell vallanom, hogy hozzám közel áll a rockzenei stílus” – mesélte a Hír24-nek Korda György, akit két fiatalember megkért a díjátadó után, hogy adjon nekik autogramot a lapockéjukra. Gyuri bácsi pedig adott, és amikor öt nap múlva találkoztak, maga is meglepődött, hogy még mindig rajtuk van az aláírása. – “Csodálkoztam, hogy még látszik, mire közölték, hogy most hegesedik. Ezt én nem értettem, majd elmagyarázták, hogy a bőrükbe varratták a nevem. Még azt sem tudom elképzelni, hogy egy hölgy magára tetováltassa az aláírásomat, nemhogy egy férfi. Még Klárikának sem engedném, nagyon félteném őt, mert biztos iszonyúan fáj, én pedig magamon el sem tudom képzelni, mert rettegek a tűtől.”

Korda Gyuri bácsi azon egyébként meg sem lepődött, hogy valaki a bőrére kér tőle autogramot, hiszen volt már ebben bőven tapasztalata. Sőt, a mai napig előfordul, hogy fenékre, vagy cicire kérnek tőle aláírást fiatal lányok.

“A minap egy egyetemen kért tőlem valaki intim helyre aláírást, de többször előfordult már, hogy popsira, vagy mellre kértek autogramot fiatal hölgyek. Én ezt természetesen boldogan teljesítem, természetesen soha nem élek, és soha nem is éltem vissza a helyzettel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne jönnék zavarba. Mégiscsak furcsa, hogy unokányi fenekeket kell aláírnom” – tette hozzá nevetve a koncertek előtt Klárika fenekét paskolgató Korda György, aki két rocker rajongójának azt kívánta, hozzon szerencsét nekik az autogram-tetoválás, ő pedig majd föntről is ellenőrizni fogja, hogy valóban így legyen.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik