Szórakozás

Korda György könnyekig hatódott

A legendás zenésznek szerencsét hozott Klárika feneke, és elsírta magát a telt házas koncertjén.

55 éve áll a színpadon és mint a gőzhenger, úgy indult útjára Korda Gyuri bácsi életműturnéja. A telt házas koncertre az RTL is elkísérte az énekest és feleségét, akik a nagy nap legapróbb részleteibe is bepillantást engedtek.

“Könnyedén elsírom magam, de vigyázz, ez nem azt jelenti, hogy gyenge vagyok! Erős vagyok, csak látszik, hogy a lelkem egy kicsit öregszik” – mondta a Fókusznak Korda György a koncert kezdése előtt néhány másodperccel, aztán a színpadon valóban annyira meghatódott, hogy kicsordult egy kis örömkönny a szemeiből.

De hiába a színpadon eltöltött 55 év, Gyuri bácsi még ma is nagyon fiatalos. A legendás zenész otthonában dél-amerikai elnökként feszít a karosszékében, de ha kell, bizony nem rest kondizni sem. Persze csak azt is úgy, mint egy úr: fehér ingben és fekete nadrágban, na, meg persze szigorúan csak tévénézés közben. És hogy min látszik még, hogy nem fog rajta az idő vasfoga? Korda György a koncert előtt még ma is rituálisan megmarkolja Klárika fenekét, és egy puszit is nyom rá…

Íme a videó minderről:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik