Szórakozás

Bréking: Kiszáll egy versenyző az X-Faktorból

X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640)(1).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640)(1).jpg (x-faktor, )

Bozsek Márk otthagyja az énekes showműsort.

Az egyik versenyben lévő x-faktoros előadó péntek délután úgy döntött, abbahagyja a küzdelmet. Bejelentése mindenkit váratlanul érintett, és alapjaiban változtatja meg az esélyeket.

Az, hogy ki megy? A választ a Fókuszban adta meg a tévécsatorna:

BOZSEK MÁRK!!!!

Ő az:


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Igen, a Barátok köztben megismert színész-énekes hagyja ott a showműsort. Mint kiderült, a stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír.

Az X-Faktor történetében még nem fordult elő, hogy valaki önként kilépett volna a versenyből. Bozsek Márk úgy érzi, nem tud annyit adni az embereknek, amennyit szeretne. A Barátok közt színészét megviselte az, hogy duplán kellett teljesítenie.

“Nem a ByTheWay-nek kellett volna párbajozni, hanem nekem. Sokminden van az életemben, ami nem biztos, és ez is egy ilyen döntés, de meg kellett lépnem. Bízom benne, hogy lesz még erre lehetőségem” – mondta a Fókuszban Márk.

Mentorát, Geszti Pétert természetesen meglepte versenyzője döntése.

“Éreztem Márkon, hogy labilis és nem biztos magában, de tudomásul kell vennem a döntését” – mondta Geszti Péter, akitől Bozsek Márk sírva búcsúzott, Geszti pedig megígértette vele, hogy visszatér még az X-Faktorba valamikor.

Hogy mi lesz a szombati élő show-ban, azt egyelőre még az RTL Klubnál sem tudják.

“Mindössze egy napunk maradt, hogy valaki beugorjon Márk helyére. Ez azt jelenti, hogy 24 óra maradt arra, hogy valaki felkészüljön. De hogy mi lesz, még mi sem tudjuk” – mondta el a műsorban Kolosi Péter.

Így énekel Márk:

Na, még egyet:

Éééés egy kis plusz:

Ki a legszexibb női x-faktoros? Szavazz!


Batánovics Lili


Danics Dóra


Eckert Anikó


Krasznai Tünde


Péterffy Lili


Ajánlott videó

Olvasói sztorik