Szórakozás

Bozsek Márk: Portugál lány volt az első szerelmem

bozsek-mark(210x140)(3).jpg (bozsek márk)
bozsek-mark(210x140)(3).jpg (bozsek márk)

Portugáliában csókolózott először, kiugrott egy helikopterből és elárulta mikor fájó számára egy kritika - három kérdést tettünk fel az X-Faktortól önként búcsúzó Bozsek Márknak.

Mi a legszebb emléke?
A gyerekkoromat Portugáliában töltöttem és ott csókolóztam először. Tökéletesen él bennem, hogy suli után elszöktünk a lánnyal és elbújtunk egy bokorba. Ő volt az első, akibe szerelmes voltam.

Mi volt élete legizgalmasabb kalandja?
Amikor kiugrottam egy helikopterből. 3000 méterről, tandemugrás volt. Érdekes, hogy tériszonyom van és azt gondoltam, hogy ezzel le tudom győzni. Igazság szerint nem sikerült és emlékszem, amikor a helikopter szélén álltam, akkor meggondoltam magam, és nem akartam ugrani, de már nem tudtam szólni. És milyen jó volt így! Maga az az élmény, ahogy zuhantam, egyszerűen leírhatatlan. Ott már tényleg a természet irányít, életem egyik legjobb érzése volt.

Mi volt a legfájóbb kritika, amit kaptott?
Nekem mindig fájó kritika az, ami az énekkel kapcsolatos. Nem azért mert annyira érdekel mások véleménye, hanem azért, mert rossz tudni, ha igazuk van. Ha igazságtalannak találom, akkor nem hat meg a kritika, de természetesen akkor is elfogadom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik