Szórakozás

Vállalhatatlan bulik a magyar tévében

Röhögtünk a nemrég megjelent rendőrségi oktatófilmeken, de a profik is siralmasan próbálják jó útra téríteni a fiatalokat. Felidézünk pár kínos próbálkozást.

Ezernyi kritika érte az elmúlt hetekben a szabolcsi rendőrség Csak egy szippantás című prevenciós kisfilmjét. Martin és a tüdőbeteg lány szerelmi történetét bemutató oktatómozi azonban csak a jéghegy csúcsa. A műfaj profijai sem tudnak élethűbb bulikat mutatni.

A sorozat, ahol minden gyerek húzóra itta a vodkát

A Szomszédok, amely a gazdagréti Lantos utcából élő egyenesben tudósított magyar rendszerváltásról és a nyolcvanas-kilencvenes évek társadalmi problémáiról, több mint tíz éves keresztes harcot folytatott a fiatalkori alkoholfogyasztás ellen, és mindezt úgy, hogy az alkotóknak a 331 részbe egyetlen életszagú bulijelenetet sem sikerült beszuszakolniuk.

Sőt! A teleregény egyetlen hiteles karaktere Jutka zugivó nagynénje, Janka néni volt, Pásztor Erzsi vitathatatlanul nagyszerű alakításával.

(Forrás: Youtube.com/Caprine888)

Ezt látta már

A narkósok nem szeretik Spice Girlst

A Kisváros című sorozatnak nyolc éve és – a Szigetvár fölött úszó végefőcímet látva – nem csekély szakmai háttere volt ahhoz, hogy, ha egy tv-műsor szerény eszközeivel is ugyan, de valamelyest hiteles képet adjon a bűnözők világáról és a bűnüldöző szervek munkájáról.

Erre azonban úgy tűnik nem volt igény, így Hunyadi főtörzs kalandjaiból mindössze annyit tudhatott meg az egyszeri ember, hogy a belőtt fiatalok a Spice Girlsnél jobban komálják a gót rockot.

(Forrás: Youtube.com/DemonSexAction)

Heló evribádi, megjött a metilalkohol!

A kereskedelmi csatornák sem tanultak a királyi tévé hibáiból. Így lehet, hogy a Bartátok közt alkotói 1999-ben úgy gondolták, a frissen szabadult Kertész Géza „villanyleós” poénja a legbágyadtabb társaságot is feldobhatja.

Szolgálati közlemény: a metilalkohol nem összetévesztendő a szeszes italokban található etilalkohollal. Még akkor sem, ha a tévében mást mondanak.

(Forrás: Youtube.com/Benkofelesegetkeres)

Negyvenesek, figyelem!

A 80-as évek puha diktatúrájában felcseperedő ifjúságnak szánta a pártvezetés ezt a dohányzásellenes reklámcsokrot, ami már akkor gáz volt – igaz, mára megint divatba jöttek az akkori frizurák, ruhadarabok. “Hé, öreg, csak előttem égsz, ha égsz!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik