Szórakozás

Stohlt nem látogatná a lánya, ha ismét börtönbe kerülne

stohl andrás (stohl andrás, )
stohl andrás (stohl andrás, )

A színész legidősebb lánya, Luca keményen beolvasott apjának a baleset után.

Till Attila a SuperTV2-n futó Propaganda című műsorában beszélgetett Stohl Andrással és a lányaival, akik arról is meséltek, hogyan reagáltak az édesapjuk által okozott balesetre. A színész második, ittasan okozott balesete után a lányok remélik, apjuk nem okoz nekik több csalódást.

“Nagyon-nagyon mérges voltam és vagyok rá. Főleg Luca olvasott be neki a baleset után” – mesélte Rebeka Tillának a ma esti műsor felvételén.

A húszéves Luca azt mondta édesapjának, ha még egy hibát elkövet, soha többet nem megy be hozzá a börtönbe.

“Akkor nem bántottak, pontosan tudták, hogy elég nagy a baj. De Luca azt mondta, ha még egyszer hibázok, többet nem jön be hozzám a börtönbe” – meséli a műsorban a színész, aki elmondása szerint addig feszegeti a határokat, amíg pofont nem kap. – “Most már az élet jó nagy pofonokat adott nekem.”

A színész a Borsnak azt mondta, mára teljesen helyreállt a családi béke, a baleset óta pedig kifejezetten erősödött a kapcsolata a lányaival.

“Ugyanúgy megbíznak bennem a lányaim, ha lehet, csak erősödött a kapcsolatunk a baleset óta. A baj mindig összerántja a családot” – nyilatkozta az immár Vígszínházban játszó színész a lapnak.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik