Szórakozás

Stohl András nem kér a ValóVilágból

stohl-andras(960x640)(1).jpg (stohl andrás, )
stohl-andras(960x640)(1).jpg (stohl andrás, )

A színész azt mondja, megváltozott és ma már viccesen hatna a valóságshow műsorvezetőjeként, ezért nem is vállalná.

Bár Stohl Andrást információink szerint hivatalosan még nem keresték meg a hamarosan induló ValóVilág 6 kapcsán, a színész nem is vállalná a felkérést. Ennek ellenére hivatalosan úgy tudja, a csatorna számít rá, csak egyelőre nincs olyan műsor, amit vezethetne. Bár tehetségkutatót szívesen vállalt volna, végül az X-Faktorból is nélkülözték.

“Hivatalosan úgy tudom, hogy számít rám a csatorna, csak most nincs olyan műsor, amit vezethetnék. Nagyon nehéz olyan műsort találni, amibe én kellenék. Korábban volt egy fiatalos lendülete annak, amit csináltam, harsány is volt. Most már csak más vagyok. A Mephisto után vicces lenne ValóVilágot vezetni, és már nem is tudnék. Tehetségkutatókat viszont szívesen, de hogy az X-Faktort most egy jóval fiatalabb srác vezeti, arról azt gondolom, hogy ez a világ rendje” – mesélte a Nők Lapja Évszakoknak adott interjújában a színész.

Stohl András azt is elárulta, a kereskedelmi tévézésből két dolog hiányzik neki: az adrenalinsokk és az anyagi biztonság.

“A tévézésből nekem két dolog hiányzik. Az az adrenalinsokk, amit egy élő adás jelent. Elképesztő ám egyszerre kétmillió ember előtt beszélni. Másrészt az anyagi biztonság is hiányzik. Kár lenne álszenteskedni. Biztos megélhetést jelentett. Nincsenek megélhetési gondjaim, de sokkal könnyebb életem volt tőle” – fogalmazott a lapnak Stohl András, akiről a legutóbb az a hír röppent föl, hogy titokban feleségül vette párját, Ancsikát.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik