Szórakozás

Stohl: Alföldit még nem láttam ilyen felszabadultnak

vigszinhaz(960x640)(2).jpg (vígszínház, )
vigszinhaz(960x640)(2).jpg (vígszínház, )

Hamar beilleszkedett a Vígszínház csapatába Stohl András, akit szinte azonnal felhívott Eszenyi Enikő, amikor a Nemzetiből távozott.

Stohl András a szinhaz.hu portálnak adott interjújában az elmúlt időszakról mesélt és arról, hogyan illeszkedett be az új társulatba.

“Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az ember filmet forgat, és új kollégákkal találkozik, akikkel talán nem játszott együtt korábban. Persze, én többnyire ismertem a víges színészeket, de igazán akkor ismersz meg egy kollégát, ha együtt dolgozol vele. És azt látom, tapasztalom nap mint nap, hogy nagyon jó velük dolgozni: befogadtak, értjük egymást, érezzük egymás rezdüléseit, kölcsönösen kíváncsiak vagyunk egymásra. Ha az ember új helyre kerül, óhatatlanul van benne egy kis félsz: nem taposok-e bele valamibe, ami az évek alatt kialakult, nem török-e meg egy rendszert. Én, itt a Vígben ezt nem éreztem” – mesélte a portálnak Stohl András, aki azt is hozzátette, hogy a munka többek között Alföldi felszabadultságának köszönhetően indult zökkenőmentesen. – “A Danton nagyon jó csillagzat alatt készült. Az egy dolog, hogy Alföldi Robi tökéletesen felkészült volt, de nem is emlékszem, hogy mikor próbált ennyire felszabadultan, nagyvonalúan, és ennyi humorral! És ez a, hogy is mondjam, “elmélyült lazaság”, imponáló volt, ránk is kihatott, egy pillanat alatt összerántott minket is” – tette hozzá a színész.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik