Szórakozás

Gönczi Gábor bizarr módszerekkel választ kertészt

A Fókusz műsorvezetője leendő kertészének azt mondta, növényei híres emberek reinkarnációi, Paganini például egy fűcsomóban öltött újra formát, és néha még hegedül is neki.

Gönczi Gábor lesz az RTL Klubon vasárnap futó Vundersőn és Zuperszexi egyik vendége. A műsorban Balázsék hírességek segítségével tréfálnak meg civileket úgy, hogy közben egy fülhallgatón közlik bizarrabbnál bizarrabb instrukciójukat a híresség fülébe. Ezúttal a nemrégiben adásban nevetőgörcsöt kapó Gönczi Gábor segített nekik abban, hogy megtréfáljanak egy-két civilt. A Fókusz műsorvezetőjének kertészeket kellett válogatnia, természetesen Balázséknak köszönhetően nem mindennapi módszerekkel.

“Megszállott kertőrültet kellett eljátszanom, aki meg van győződve arról, hogy a növényei híres emberek reinkarnációi: az egyik növényem Kossuth Lajos volt, a másik Petőfi, egy fűcsomó pedig Paganini volt, a kertészjelöltnek pedig le kellett velem guggolnia, hogy meghallgassa, hogy hegedül. A legszürreálisabb mégsem ez volt, hanem az, amikor négykézláb köröztünk ‘Kossuth’ körül, miközben a Kossuth Lajos azt üzente című nótát énekeltük. A csúcspont az ‘árubeszállítóm’ volt, aki meztelenül érkezett meg és közölte, hogy meghozta a répákat” – mesélt a szürreális kertészválogatásról nevetve a Hír24-nek Gönczi Gábor, aki azt is hozzátette, csodálja a jelentkezők kitartását, ő ugyanis tíz perc után elrohant volna a helyszínről. – “Én biztos, hogy nem lettem volna ennyire türelmes. Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy bár a kertészjelölt jól bírta a megpróbáltatásokat, amikor magára maradt és felhívta a főnöke, mindenféle bolondnak elhordott, amit nem is csodálok.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik