Szórakozás

Boros Lajos: Dombóvári kövér és csúnya

Boros Lajos (Boros Lajos)
Boros Lajos (Boros Lajos)

A Showder klub szereplője, Dombóvári István váltotta Boros Lajost a Vundersőn és Zuperszexiben. Boros szerint Dombi kövér és csúnya.

“Balázséktól elváltam, mint ágtól a levél, megnéztem a nélkülem készített első műsort, a maga nemében hozza azt, amit várni lehet egy ilyen műsortól, párszor nagyot röhögtem. Amikor például sírni próbálnak, és meséli Balázs, hogy eltemette az epilepsziás kutyáját, mire János részvétteljesen megkérdi: élve?” – kezdte a Juventushoz igazoló Boros Lajos a Facebookon.

“A kövér és ronda sztendapos gyerek meg többet és jobbakat szólt hozzá, mint én. Érdekes, neki nem mondták, hogy kövér és ronda. Vagyishogy szerintem most minden a helyére került. Nekem csak a fantasztikus szendvicsek hiányoztak, amit jófej srácok készítettek az öltözőszobámba. A bemelegítőember is, aki EMBER. Na meg a lányok, az édes-kedvesek, akik gondoskodtak rólam, kísérgettek, figyeltek rám. Az operatőrök. Szóval a profik. Na meg az alkotás izgalma” – sorolta Balázs és Jani említése nélkül Boros.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik