Szórakozás

Vajna Tímea: Ha úgy alakul, fürdetem, ápolom Andyt

Joshi Bharatnak arról mesélt Andy Vajna felesége, hogy már van tapasztalata férje ápolásában, és attól sem fél, ha úgy alakul majd a sorsuk, hogy neki kell fürdetnie Andyt.

Joshi Bharat újrainduló műsorában, a FEM3-on jelentkező Másképpenben többek között Vajna Tímeával beszélget majd, aki Andy Vajnával való kapcsolatáról olyasmit is elárult neki, amit eddig még soha senkinek. Korábban már írtunk arról, hogy Timi és Andy öt év múlva gyereket szeretnének, ám a műsorban azt is elárulta, hogy azzal sincs gondja, hogy majd esetleg neki kell ápolnia, megfürdetnie a filmproducert.

“Nagyon sok műtétjénél ott voltam az Andynek, amiről nem tudnak. Amerikában volt pár műtétje az Andynek és ott voltam a volt feleségével együtt. Hajnali ötre vittem be, és másnap délutánig ott voltunk vele. Tehát tudok róla gondoskodni” – mesélte Timi, majd Joshi kérdésére, hogy egy hosszan tartó betegségre is felkészült-e, hozzátette: “Erős vagyok, abszolút. Én tisztelem az embereket, és nekem nem finnyás hozzányúlni valakihez, vagy megfürdetni valakit. Erről szól a szeretet, a törődés és az ápolás.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik