Szórakozás

Vajna nejét fiatal fiúval kapták lencsevégre az erdőben

Palácsik - vagyis immár Vajna - Tímea ismét azzal a 24 éves fiatalemberrel töltötte az idejét, akivel egyszer már hírbe hozták.

Andy Vajna neje október 23-án ment kirándulni egy társasággal, amelynek tagja volt az a fiatalember is, akivel még nyáron a Bors kompromittáló felvételeket készített. Akkor mindenki arról suttogott, vajon a dúsgazdag producer túllép-e a pletykákon, az esküvőt azonban megtartották és azt is tisztázták, hogy a fiatalember Vajna Timi húga miatt volt Vajnánéval. A fiú ugyanis Timi húga, Lilla barátjának a bátyja. Nos úgy tűnik, a barátság nem szenvedett csorbát a rosszízű pletykák miatt, Vajna neje ugyanis ismét a fiatalember társaságában élvezte az október napsütést az erdőben, amint az a Blikk képein is látszik.

“Ölelgették egymást, közös fotókat készítettek, élvezték a csodálatos tájat és a kilátást a kanyargó Dunára. Az erdő egyik kilátórészén megálltak, minden bizonnyal akkor már egy órája barangoltak a hegyekben, a lányok gondosan előkészített, becsomagolt túraszendvicseket vettek elő, azokat ették, és láthatólag nagyon jól érezték magukat négyesben” – mesélte a lapnak egy szemtanú.

És hol volt mindeközben Andy Vajna? A lap szerint egy elegáns budapesti hotel teraszán pihenve töltötte az időt.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik