Szórakozás

Majka leütötte rajongóját a koncertjén

okol(960x640)(6).jpg (ököl, verekedés)
okol(960x640)(6).jpg (ököl, verekedés)

A rapper a koncertje közben leugrott a színpadról és behúzott egyet az egyik rajongónak.

Meglepő élményben lehetett része annak, aki részt vett Majka szombathelyi koncertjén. Az ózdi rapperben ugyanis hirtelen elpattant valami, leugrott a színpadról és behúzott egyet az egyik rajongónak, ami a Blikk birtokába került videofelvételen is jól látszik.

A lap megkereste Majkát, aki nem tagadta a történteket, és elmesélte, mi váltotta ki a verést.

“Egymás után nyomtuk a számokat, de volt a nézők között az első sorban egy k*csög, aki folyamatosan engem dobált. Teljesen részeg volt, alig állt a lábán, de ott volt a kezében egy csomó szalvéta, amelyekből galacsinokat gyúrt, és hajigált vele. Néhányszor leszóltam neki, hagyja abba, mert nem lesz jó vége. Először szépen kértem, aztán már üvöltöttem, hogy takarodjon el, de nem hagyta abba, vigyorogva dobált tovább. Ekkor, nem tagadom, elpattant bennem valami. Leugrottam a színpadról, és ököllel telibe vertem. Nem akartam konkrétan megverni vagy bántani, de csak így vehettem rá, hogy fejezze be a hülyeségét” – mesélte az esetről Majka, aki azt is hozzátette, később a koncert után a büfében is összefutott az illetővel, aki “bocsánatkérően felemelte a kezét”, ezért további bunyóra már nem került sor. A lap úgy tudja, a megvert rajongó nem készül feljelentést tenni a saját képét magára tetováltató Majka ellen.

Úgy tűnik, lehet mostanában valami a levegőben, hiszen sorra “durvulnak” be celebjeink. Nemrég számoltunk be arról, hogy Rékasi Károly rátámadt egy fotósra az egyik nyilvános rendezvény után, amikor Pikalival távozásukat akarta megörökíteni egy fotós.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik