Szórakozás

Feldarabolták a Barátok közt házat – videó

Még Magdi anyus is estélyire cserélte az otthonkáját a Barátok közt 15. születésnapi buliján.

Péntek este világraszóló bulival ünnepelte 15. születésnapját az ország legnézettebb szappanoperája, a Barátok közt. Kalamár Tamás producer és stábja a sorozat összes eddigi szereplőjét, készítőjét és barátját egy hajnalig tartó belvárosi ünnepségre invitálta. A legtöbben eleget is tettek a meghívásnak, az alapszereplők közül talán csak Rékasi Károly hiányzott, érthető okokból.

A bulira mindenki kiöltözött, még Magdi anyus is estélyire cserélte az otthonkáját. Két koktél és sütemény között beszédek, játékok és produkciók szélesítették a vendégek mosolyát, hogy a végén mindenki egy falatra magába tömhesse a gigantikus Barátok közt ház formájú torta egy szeletét. Közben a szereplőknek arra is volt idejük, hogy a Hír24 kérdéseire válaszoljanak. Elmondták például, hogy az elején hány évet saccoltak a sorozatnak, meg hogy miért is jó ehhez a nagy családhoz tartozni.

Ön szerint hányadik Barátok közt epizód került adásba péntek este? A tippeket kommentben várjuk, a válasz a videóban található! :)

online survey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik