Szórakozás

X-Faktor: Csobot Adél hatalmasat villantott

csobot-adel(960x640)(1).jpg (csobot adél)
csobot-adel(960x640)(1).jpg (csobot adél)

A szenvedélyekről szólt az X-Faktor szombati adása, a versenyzők teljesítményéről azonban némileg elvitte a figyelmet Csobot Adél dekoltázsa.

A szenvedély volt a témája a szombati X-Faktornak, az adásban pedig bőven kijutott a heves érzésekből. A mentorok szinte egyik versenyző produkciójában sem tudtak egy véleményre jutni, az énekesek pedig igyekeztek mindent bedobni a siker érdekében.

Péterffi Lili szinte Janicsák Veca hasonmásként lépett színpadra, és az MDC két tagjának kíséretében énekelt, amit Szikora Róbert nem is hagyott szó nélkül és nem bírta megállni, hogy egy fricskát oda ne mondjon Alföldi Robinak: “Nem tudtam nem észrevenni, hogy visszahívtad ezt a bandát, akiket elküldtél” – élcelődött Alföldivel Szikora.

Geszti Péter nem bánt ilyen kesztyűs kézzel az énekesnővel és közölte, hogy a produkció inkább egy iskolai szavalóversenyre hasonlított, ahol érzelemmentesen adnak elő egy-egy verset.

Bozsek Márk ismét megosztotta a zsűrit: Bár a Barátok közt színésze elmondta, hogy Alföldi Róberttől tart a legjobban, most mégis Szikora Róberttől kapta a legkeményebb kritikát, aki azt mondta, hősiesen helytállt a színpadon, de ez még kevés a sikerhez.

 

Az este fénypontja kétségkívül az After X bejelentkezése volt, amelyben Csobot Adél kért szót egy dögös vörös ruhában, ami szinte köldökig ki volt vágva és pontosan kivehető volt, hogy az X-Faktor korábbi versenyzője nem visel alatta melltartót.

Fotó: RTL Klub

Istenes Bencét nem is mulasztották el ugratni a nem mindennapi látvánnyal, Lilu például közölte vele, hogy jobban teszi, ha siet haza adás után…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik