Szórakozás

Friss! Videó Rékasi és a fotós balhéjáról

A Velvet közzétette azt a videót, amelyen a Barátok közt színészétől követeli a fényképezőgépét, Rékasit azonban ez nem hatja meg.

A Velvet most tette közzé azt a videofelvételt, amelyet fotósuk készített a telefonjával a Rékasi Károllyal való incidens során. A felvételen az látszik, hogy a fotós követeli a gépét, Rékasi pedig közben úgy tesz, mintha nem tudná, miről van szó. A színész ugyanis egyre csak ezt mondogatja: “Ha kikapcsolod a telefonodat, tudunk beszélgetni.”

Közben az is jól látszik a felvételen, hogy Rékasi meglehetősen ideges, noha próbál higgadtságot erőltetni magára. Ki-be száll az autójából, látszik, hogy nem tudja eldönteni, mit tegyen: visszaadja-e a gépet, vagy sem. Mint arról már beszámoltunk, a fényképezőgépet ugyan később egy ismerősével visszaküldte, de még így is megütheti a bokáját. Amennyiben ugyanis bebizonyosodik, hogy erőszakkal vette el a fotóstól a gépet, rablás lehet ellene a vád, ez pedig több éves szabadságvesztéssel sújtható.

“A legfontosabb a bizonyítás, hiszen amennyiben beigazolódik, hogy rablásról van szó, nagyon komoly büntetési tételre lehet számítani. Egyelőre csak feltételesen tudok beszélni az ügyről. Az érték ebben az esetben nem fontos, az a lényegi pont, hogy a tárgy elvétele erőszakkal történt, vagyis rablásról van szó. Az, hogy később visszavitte a gépet, nyomatékosan enyhítő körülménynek minősül. A rablás tényén azonban ezek a körülmények nem változtatnak, ennek a büntetési tétele kettőtől nyolc évig terjed” – mondta a StoryOnline-nak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Ezen a rendezvényen mutatkozott egyébként először együtt hivatalosan is szerelmespárként Rékasi Károly és Pikali Gerda. A főzőversenyen a páros még egyáltalán nem zavartatta magát, és nem foglalkoztak azzal sem, hogy meghitt, intim képek készülnek kettőjükről. Ide kattintva megnézheted, milyen boldogan turbékolt a pár, amit a Best fotósa is megörökített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik