Szórakozás

Pikali: Nem vagyok nőstényördög!

Pikali-Gerda(1)(1)(960x640).jpg (Pikali Gerda)
Pikali-Gerda(1)(1)(960x640).jpg (Pikali Gerda)

A színésznő arról mesélt, hogy Rékasi Károlyt igazi ajándéknak érzi, és férjével, Gézával pedig már évek óta véget ért a kapcsolata. A férfi ráadásul bántalmazta.

“Először is leszögezem: nem vagyok nőstényördög! Nem ugrottam rá Károlyra, nem hálóztam be, és nem arról van szó, hogy elszerettem a családjától” – kezdte a Blikknek Pikali Gerda.

“Tavaly a Feketeszárú cseresznye című darabban lettem a színpadi partnere. Sokáig valóban csak kollégák voltunk, akik a próba szüneteiben beszélgetnek. Kiderült azonban, hogy egyikünk házassága sem idilli már régen, két megtört embert segített a sors ahhoz, hogy társakká váljanak. A házasságom már három éve véget ért, 10 hónapja külön élünk. Mégis fékezett sokáig, hogy családos ember, ám az érzelmek mindkettőnknél elsöpörték a kételyeket. Károly az a férfi, akire mindig is vártam, az ajándék azért a sok rosszért, ami életemben ért. Mellette igazi, nagybetűs nő lehetek, s aki mellett biztonságban érzem magam” – tette hozzá a színésznő, aki arról is beszélt, hogy férjével, Gézával “túl gyorsan rohantak bele a közös életbe”.

“Géza ugyanakkor csak hébe-hóba dolgozott, kilenc éven át én voltam a családfenntartó, miközben komolyabb problémáink lettek. Ő fogadkozott, és sokáig hittem neki, remélve, hogy ittasan nem emel rám újra kezet” – vallotta be Pikali, aki állítása szerint azért nem fordult rendőrséghez, mert szégyellte magát, és nem volt bizonyítéka sem a történtekre.

Korábban a BEST magazin arról írt, hogy Pikali rendőrt hívott egy vita után férjére, és az utcán is látványosan összevesztek. Erre Pikali így reagált.
“Géza meghiúsította, hogy a megbeszélt időben „átvegyem” a fiúkat. Csak tudni akartam, hogy jól vannak-e, azért kértem rendőri segítséget. Szörnyű, hogy a fiaim az apjuk befolyása alatt neki akarnak megfelelni, de ha nincs a közelükben, boldogan csimpaszkodnak a nyakamba” – tette hozzá.

Mint ismert, Rékasi Károly pár hónappal ezelőtt közleményben jelentette be, hogy majdnem 30 év házasság után Détár Enikővel különválnak útjaik. Akkor még Rékasi és Pikali is tagadta, hogy együttlennének, de nemrég a Barátok közt színésze egy újabb közeleményben felvállalta a kapcsolatot. Ezt követően Détár Enikő először a Story magazinnak adott interjút, ahol elmondta, hogy egyáltalán nem vette észre, hogy van a kapcsolatukban egy harmadik.

“Klassz család voltunk, két okos gyereknek adhattam életet. Mindkettőnknek voltak egyéni ambíciói és sikerei. Mindezeket köszönöm a sorsnak és Karinak is. Miért is gyanakodtam volna? Nem vettem észre, hogy van egy harmadik” – mondta a színésznő a Storynak, majd a kérdésre, hogyan reagált a felfedezésre, így folytatta:
“Rákérdeztem, Kari pedig őszintén válaszolt, elmondta az igazságot. A barátaim már rövid idő után azt mondták: ‘Enci, lépj tovább’. De tiszteletben tartották az érzéseimet” – mondta a nagy port kavaró interjúban.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik