Szórakozás

Pikali már szakított Rékasival

rekasi-karoly(650x433)(3).jpg (rékasi károly)
rekasi-karoly(650x433)(3).jpg (rékasi károly)

A Barátok közt szereplője és a színésznő 10 hónapja van együtt, de Pikali egyszer már kiadta Rékasi útját.

A Blikk információi szerint Rékasi Károly és Pikali Gerda közt közel tíz hónapja tartó szerelem már megélt egy szakítást is. A napilap információi szerint Pikali azért adta ki Rékasi útját, mert a férfi nem vállalta fel őt a nyilvánosság előtt.


Fotó: TV2

“Volt egy időszak, amikor Karcsi hazaköltözött Telkiben lévő otthonukba. Mindenki azt hitte, ő maga is szeretné rendbe hozni a házasságát Détár Enikővel, amiben talán még egy kis igazság is volt, de az is biztos, hogy hazaköltözésének kiváltó oka maga Pikali volt. A színésznő ugyanis abban az időszakban szakított vele. A szakítást követően nem kellett sokat várni, hogy újra egymásra találjanak, de ez várható is volt. A közös munkának köszönhetően napi kapcsolatban voltak egymással, nem tudták elkerülni a másikat, így idővel mindent tisztáztak” – nyilatkozta egy titkos informátor a napilapnak.

Mint ismert, Rékasi felesége, Détár Enikő hosszú idő után a Story magazinnak adott exkluzív interjút, ahol elmondta, hogy nem vette észre, hogy van egy harmadik.

“Klassz család voltunk, két okos gyereknek adhattam életet. Mindkettőnknek voltak egyéni ambíciói és sikerei. Mindezeket köszönöm a sorsnak és Karinak is. Miért is gyanakodtam volna? Nem vettem észre, hogy van egy harmadik” – mondta a színésznő a Storynak, majd a kérdésre, hogyan reagált a felfedezésre, így folytatta:

“Rákérdeztem, Kari pedig őszintén válaszolt, elmondta az igazságot. A barátaim már rövid idő után azt mondták: ‘Enci, lépj tovább’. De tiszteletben tartották az érzéseimet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik