Szórakozás

Détár Enikő egymilliót bukik Pikaliék miatt

Legalább ennyi pénztől esik el a színésznő annak köszönhetően, hogy visszaadta szerepeit a József Attila Színházban.

Bár Détár Enikő állítólag nincs olyan anyagi helyzetben, hogy visszautasítson egy szerepet, néhány nappal ezelőtt a lelki békéje érdekében mégis megtette: a napokban mindkét, József Attila Színházban próbált szerepét visszaadta. A színésznő bevallotta: tudatosan kerüli a találkozást Pikali Gerdával, aki férjét, Rékasi Károlyt elcsábította mellőle. Tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy visszaadta a szerepeit.

A Blikk információi szerint Enikő ezzel igen jelentős anyagi kiesést vállat magára. A Munkácsy életéről készülő darab elmaradt előadásai miatt legalább háromszázezer forinttól esett el a színésznő. Amihez még hozzáadódik a próbapénz is, ami – a lap informátora szerint – egy olyan kaliberű színésznő esetén, mint ő legalább 300-400 ezer forintot jelent a két-három hónapos próbafolyamatra. Emellett pedig ott lett volna neki a Hattyúdal is, amiből december végéig öt előadást hirdet a színház, tehát a próbákkal együtt, ebben az esetben is ötszázezer forint körüli összegről lehet szó.

Détár Enikő néhány nappal ezelőtt a Story magazinnak beszélt először házassága megromlásáról, a nagy port kavart interjúban kegyetlen őszinteséggel nyilatkozik jelenlegi életéről, valamint Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolatáról.

Fotó: MTI / Kallos Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik