tatar-csilla(9)(960x640).jpg (tatár csilla)
Szórakozás

Lebetegedett Tatár Csilla

Két napig nem volt képernyőn Tatár Csilla és a rajongók máris aggódni kezdtek. A TV2 műsorvezetője sajnos lebetegedett, de csütörtöktől újra munkába áll.

“Pénteken miután hazamentem, éreztem, hogy valami nem stimmel. Rossz volt a közérzetem és erőtlen voltam. Tudtam, hogy ez valószínűleg influenza lesz, ezért elmentem a dokihoz, aki öt napos pihenőt írt elő” – magyarázta Csilla, aki csütörtökön már újra munkába áll.

“Kedvesek a nézők, hogy aggódnak, de nem kell. Sajnos a mostani időszakban nagyon sokan elkapják ezt a betegséget, ezért is kell nagyon vigyáznunk magunkra. Mindenesetre én alig várom, hogy munkába álljak, mert nem szeretek otthon feküdni” – tette hozzá Csilla, akinek nagyon mozgalmas a mostani időszak, hisz nemrég mutatták be a Sugarbird kollekciót, aminek munkálataiban a műsorvezető is részt vett. Legutóbb egyébként bevallotta, hogy mitől undorodik leginkább.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.