Szórakozás

Tatár Csilla először és utoljára mutatja meg

tatár csilla (tatár csilla, )
tatár csilla (tatár csilla, )

A Mokka műsorvezetője a SuperTV2-n futó Hal a tortán ma esti házigazdája, aki először és utoljára engedte be a kamerákat az otthonába.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor lakását éppen felújítják, így a végleges állapot még nem látható, de ez valószínűleg így is marad, Csilla ugyanis megfogadta, hogy most először és utoljára engedi be a nyilvánosságot az otthonukba.

“Egyszer majd itt fogunk élni és ez egy különleges alkalom, hogy most megmutatjuk a nyilvánosságnak, ugyanis a férjemmel megegyeztünk, hogy a magánszféránkba nem fogunk beengedni kamerákat, úgyhogy ezt most először és utoljára fogom megmutatni” – mondta a retusálás-ellenes Tatár Csilla, aki eddig két lakberendezési tárggyal díszítette fel otthonukat. – “Két berendezési tárgy van egyelőre, egy nagyon régi írógép és egy vintage szekrényke, amit az interneten rendeltem Londonból egy régiségboltból. Ennek az a története, hogy mivel én nagyon nem vagyok jóban a számokkal, ezért amikor ezt megrendeltem, azt hittem, hogy ez egy hatalmas nagy fürdőszobaszekrény lesz. Amikor megérkezett a futár, ezt az aprócska dísz-szekrényt hozta, úgyhogy ebben nem fogok törülközőket tartani, maximum körömlakkot.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik