Szórakozás

Sebestyén Balázs: Nem öltünk meg senkit, csak csináltunk egy műsort

Videóinterjúban reagált a Vundersőn és Zuperszexit ért támadásokra Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

Balázs és Jani új műsora az első adásával több figyelmet vívott ki magának, mint a magyar futballválogatott legutóbbi meccse. Egyesek szerint erőltetett volt, mások szerint meg csak egyszerűen borzalmas, de ami biztos, hogy túl sok pozitívum nem hangzott el róla. A műsorvezetők eddig hallgattak, de a Fókusznak adott tegnapi interjújukban elárulták, hogy mit gondolnak a hőzöngésről.

“Nemhogy vundersőn, de még zuperszexi sem”

Olvassa el kritikánkat Sebestyén Balázs új műsoráról!

“Vannak negatív kritikák, van akinek nem tetszik, van aki mást várt, és van olyan, aki meg akar ölni. Számomra talán az fura, hogy egy ilyen műsor ilyen indulatokat tud gerjeszteni. Ennek a mélyére kell látni, mert ez nem alapvetően a műsorról szól, hanem az emberek frusztráltságáról és a saját problémáik ki nem mondásáról… Nem öltünk meg senkit, nem bántottunk senkit, csak csináltunk egy műsort! Úristen emberek, hát ne öljétek egymást! Nem volt ebben semmi rossz…” – mondta a riportban Sebestyén Balázs.

A Vundersőn és Zuperszexi második része vasárnap este kerül majd képernyőre az X-Faktor után, benne Ördög Nórával és Szikora Robival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik