Szórakozás

Ketrecharcos vadászik Sebestyén Balázsra

Sebestyén Balázs, Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)
Sebestyén Balázs, Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)

Javító-nevelő célzattal bár, de emlékezetes sallert ígért Dietz Gusztáv Sebestyén Balázsnak.

Balázs a Vundersőn és Zuperszexi első adásában Egervári Sándor elhunyt nejével viccelődött. A Class FM kedd reggeli adásában bocsánatot kért Egerváritól. Dietz Gusztáv dzsúdzsicubajnok, ketrecharcos azonban úgy érzi, ez volt az utolsó csepp a pohárban – írja a Blikk.

Balázs nemegyszer köszörülte már a nyelvét Dietz feleségén, Laky Zsuzsin. Egy javító-nevelő célzatú pofont biztos lekeverek neki, ha találkozunk … Azt szeretném, hogy mély nyomot hagyjon benne az a saller – idézi a lap a sportoló Csúf igazság című rádióműsorban tett kijelentését.

A kilátásba helyezett pofon oka

“Ez teljesen friss, kétnapos, ismered?” – kérdezte műsorvezető társát Sebestyén. – “Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. ’Szívem, kelj fel, már kilenc…’ ‘Micsoda? Kaptunk még egyet?'” – szórakoztatta a közönséget Balázs, aki nyilván nem tudta, hogy Egervári Sándor felesége két éve elhunyt.

Dietz a Blikknek nyilatkozva is tartotta magát véleményéhez: A hírek és a történtek kapcsán előjöttek a régi sérelmeim. Annyiszor bántotta már meg a családomat! Az egyik műsorában azon viccelődött, hogy a párom nem tette le időben az érettségijét, aztán nem sokkal később jót nevetett azon, hogy a kislányom úgy néz ki, mint egy kisfiú.

Megkeresem, és sort kerítek rá, hogy négyszemközt lehessek vele! Nem fog tudni kitérni! Olyan kellemetlen helyzetbe hozom, amilyenbe ő hozta a feleségemet anno. Itt az ideje, hogy valaki beolvasson ennek az embernek, és jó modorra tanítsa – mondta teljes komolysággal Dietz Gusztáv.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik