Szórakozás

Balázsék bocsánatot kértek Egerváritól

Sebestyén Balázs és Vadon Jani bocsánatot kért és a bulvár tapintatlanságát hangsúlyozta.

Mint arról a Blikk beszámolt, az RTL Klubon frissen startolt Vundersőn és Zuperszexi című műsorban Vadon Jani és Sebestyén Balázs egy szerencsétlenül elsült viccet eresztett meg Egervári Sándor szövetségi kapitány elhunyt feleségéről.

“Ez teljesen friss, kétnapos, ismered?” – kérdezte műsorvezető társát Sebestyén. – “Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. ’Szívem, kelj fel, már kilenc…’ ‘Micsoda? Kaptunk még egyet?'” – szórakoztatta a közönséget Balázs, aki nyilván nem tudta, hogy Egervári Sándor felesége két éve nem él.

Balázs és Jani a Morning Show-ban bocsánatot kértek Egerváritól, bár mindeközben inkább a bulvárlapok romboló hatásáról beszéltek.

“Van valami, amire akarok reagálni fél mondat erejéig, mert látom a napi bulvárlapokat, hogy mit hoztak le címlapra. Nem mentegetve magunkat és azt gondolom, hogy amit ők csinálnak az sokkal ártalmasabb, mert egész egyszerűen nem igaz. Maga a cikk arról szól, hogy mi Egervári Sándor szövetségi kapitány feleségén viccelődtünk. Ez a dolog ez nem így van. Egy vicc hangzott el ebben a műsorban, ami a magyar vereségről szól, mint jelenségről, amiről az egész ország beszél. Azt gondolom, hogy amit a bulvár csinál, az ennek a jelenségnek a teljesen rossz oldalról való öncélú megfogása, és azt gondolom, hogy az emberek ezen átlátnak. Aki látta a műsort, az tudja, hogy ez nem így ebben az összefüggésben hangzott el, és nem ez volt a célunk. Ennek ellenére természetesen, ha ezzel bárkit megbántottam, leginkább Egervári Sándort, akkor abszolút elnézést kérek tőle. Azt is tudni kell, hogy nem is tudtuk, és valószínűleg az ország kilencven százaléka nem tudta, hogy mi a valódi helyzet. Egyébként kíváncsiságból utánanéztem, és két évvel ezelőtt ezt mindössze három kis cikkben hozták le” – fejtette ki Balázs.

Balázsnak egyébként nem ez volt az első balul elsült poénja, korábban Gesztesi Károlyt alázta a rádiós műsorában, akire azt mondta, olyan a Nagy Duettben, mintha végbéltükrözésre várna, és alig várja, hogy leadhassa már a számlát.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik