Szórakozás

Túl messzire ment Sebestyén Balázs

A Class FM Morning Show-jában értékelte sajátos módon Sebestyén Balázs a SuperTV2 A Nagy Duettjét. A műsor tetszett neki, ám Gesztesi Károlynak csúnyán beszólt.

„Rólam mindig azt mondják, hogy mivel RTL-es arc vagyok, bántom a TV2 műsorait, na most figyeljetek! Ez a műsor jó, szórakoztató, könnyed, laza, nem veszi túlságosan komolyan magát, Tilla és Claudia abszolút szellemes. Nincs túlkomolykodott megás, voice-os vonal, amiben a zsűri nagyon pontos, az énekesek nagyon énekelnek.  A Nagy Duettben mindenki nevet magán és mindenki könnyed” – hangzott a pozitív kritika.

(Fotó: RTL Klub)

„Egyedül Gesztesi nézett ki úgy, mintha egy végbéltükrözésre várna, lehet, hogy masszív családi zsarolással fenyítették be ebbe a műsorba. Az volt az arcán, hogy mikor adhatja már le a számlát” –  szúrt oda a színésznek Sebestyén, ami azért is érthetetlen, mert az amatőrök közül talán éppen Gesztesi az, akinek zenei előképzettsége, sőt énekhangja is van.
Balázs mondandójának lehetséges, hogy a műsorvezető, Liptai Claudia beszólása adott alapot, aki exférje és Csézy fellépése után szavazatokért kampányolt: „Kérem a nézőket, a gyerekünk miatt juttassák tovább őket!”


(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik