Szórakozás

Így kínozzák Balázsék a celebeket

Bő két hét múlva indul az RTL Klub új showműsora, a Vundersőn és Zuperszexi.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani senkit sem kímélnek majd az október 13-án induló új közös showműsorukban, a Vundersőn és Zuperszexiben. Az egyelőre a vasárnapi X-Faktor után jelentkező műsorról a hivatalos közlemény alapján eddig csak azt tudtuk, hogy merész és szórakoztató lesz, ma azonban a sajtó mélyebb bepillantást nyerhetett a produkcióba.

Fotó: RTL Klub

Az újságíróknak levetítettek néhány rövid részletet az első próbaadásból, ami bár nem kerül majd adásba, mégis jól elkapható a segítségével a Vundersőn és Zuperszexi hangulata. A rövid rovatszerű szegmensek tömkelegéből felépülő műsor szórakoztatónak ígérkezik, ebben pedig nagy szerepe van a két műsorvezető közti kémiának, az újdonságnak számító stand up résznek, a heti hírekre érkező egyedi reakcióknak, valamint a sztárvendégek fesztelenségének. Centiről centire előre leegyeztetett béna beszélgetések helyett most ugyanis váratlan helyzetekbe hozzák majd a hírességeket. Lesz például hazugságvizsgáló, és különböző rövid játékok is, amelyeken nagyokat lehet nevetni. És nem, ezúttal tényleg nem langyos gügyögésről meg promóbeszélgetésekről van szó, hanem olyan szituációkról, amelyek kimozdítják a vendégeket a komfortzónájukból. Néha olyannyira, hogy az már határokat feszeget.

“Egy kicsit persze megkínozzuk a celebeket, de mindig csak addig megyünk el, amíg a néző jól érzi magát. Nem szeretnénk, hogy azt érezzék, hogy túlzottan bántunk valakit” – kezdi a Hír24-nek Sebestyén Balázs, aki szerint a hírességeknek a mai világban kutya kötelességük elviselni a savazást. “Amerikában már rájöttek arra a celebek, hogy jó nekik, ha beszélnek róluk. Már idejétmúlt dolog mindenen megsértődni, helyette mindenkinek értenie kellene a humort, és nevetni azon, ha viccet csinálnak belőlük.”

Persze ez nem azt jelenti, hogy Balázsék ok nélkül bántják majd a sztárokat. “Mi senkit sem pécézünk ki magunknak, csupán reagálunk arra, amit ők csinálnak. Senkit sem hozunk direkt kellemetlen helyzetbe” – mondta Vadon Jani, aki a próbaadás egyik legszórakoztatóbb pontjának azt a részt gondolja, amikor egy híresség fenékszőrzetén élcelődtek. “Tom Cruise kint simán bevállalja egy műsorban, hogy tojásokat törjenek szét a fején, de egy magyar celeb adott esetben nem vállalná fel, hogy szőrösebb a hátsója a megszokottnál. Szerintem rendben van, hogy elsütünk erről egy poént, ami nem is annyira poén. Azóta ugyanis már én is növesztem, mert szeretnék olyan lenni, mint ő” – nevetett Jani.


Fotó: RTL Klub

A bulvár mellett közéleti témák is helyet kapnak majd a Vundersőn és Zuperszexiben. Kolosi Péter programigazgató szerint azonban ez nem azt jelenti, hogy az RTL Klub saját fejlesztésű műsorában politikával foglalkoznának. “A csatorna indulása óta egyetlen szórakoztató műsorunkban sem vendégeskedett politikus, és itt sem fog. Az viszont előfordulhat, hogy az adott héten a legtöbbeket érintő közéleti témát könnyedén feldolgozzuk” – mondta a Hír24-nek Kolosi, aki hozzátette: a műsort nem a választásokhoz időzítették, és még abban sem biztosak, hogy a kampány ideje alatt képernyőre tűzik.

Az is előfordulhat ugyanis, hogy a Vundersőn és Zuperszexi nem folyamatosan, hanem csak tavasszal és ősszel, vagy csak ősszel kerül adásba. Erről még nem született döntés, az viszont biztos, hogy az RTL Klub azt várja tőle, hogy a műsorsávjában ez legyen a legnézettebb program.

Ti várjátok már a műsor indulását?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik