Pikali Gerda (Pikali Gerda)
Szórakozás

Apjukkal akartak maradni Pikali gyerekei

Pikali Gerda nem tudta elvinni férjétől a gyerekeket a hétvégére. Elkeseredettségében a színésznő rendőrt hívott, de ez sem segített.

A Bors arról ír, hogy nem megy zökkenőmentesen az elválás Pikali Gerdának és válófélben lévő férjének, Gézunak. Heti váltásban nevelik a gyerekeket, de legutóbb a kicsik nem akartak az anyjukkal menni.
“Kiabálásra lettem figyelmes” – kezdte a neve elhallgatását kérő szomszéd a napilapnak.
“Péntek este az ember pihenne, de a gangnak igen jó az akusztikája. Pikali Gerda és kísérői folyamatosan nyomták Géza csengőjét, de ő nem nyitott ajtót. Vélhetően a gyerekekért jöttek, hiszen csütörtökön még Gézánál voltak a fiúk” – emlékezett vissza a szomszéd.

“Idővel egyre durvább lett a helyzet. A színésznő kiabált és verte az ajtót, majd a rendőrség is megérkezett, s ők is becsöngettek Gézához. Aztán már csak azt hallottam, amikor a rendőr távozott a szomszédtól. A rendőr megnyugtatta az ajtó előtt mérgelődő Pikali Gerdát, hogy semmi oka aggodalomra, mert a gyerekei jól vannak, csak itt akarnak maradni az apukájukkal” – tette hozzá a mindentudó szomszéd.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik