Szórakozás

Videóüzenetben búcsúzik Kasza Tibi a TV2-től

A SuperTV2-n futó Kasza! című műsor ma esti adásában egy videóüzenetben búcsúzik kenyéradó csatornájától a műsor házigazdája.

Kasza Tibi természetesen nem hagyja el a csatornát, csupán egy ál-üzenetben mutatja be, hogyan búcsúzna el a TV2-től. A ma esti adásban azonban nem csak ez a meglepetés várja a nézőket: egy színdarab erejéig ugyanis szerelembe esik egymással Lakatos Márk és Kasza Tibi, akinek a szüleit Havas Henrik és Cseke Katinka alakítja majd. A legnagyobb meglepetésben azonban Csepregi Évának lesz része, aki duettben énekli el a műsor házigazdájával a Jojó című dalt.

“Az, hogy Csepregi Éva eljön hozzám a műsorba, már csak azért is nagy dolog nekem, mert tulajdonképpen miatta döntöttem úgy, hogy zenész leszek. Nyolc évesen egy végigtombolt Neoton Família koncert után határoztam el ugyanis, hogy én is a zenével fogok foglalkozni. Évával a mai napig jó barátságot ápolunk egymással és fantasztikusnak tartom, hogy annak ellenére, hogy mennyit letett már az asztalra, eljön hozzám a műsorba és hihetetlen lazasággal veszi a poénokat. Nem mindennapi Jojó-feldolgozást fognak hallani és látni a nézők, az egyszer biztos” – mesélt a Hír24-nek a ma esti adásról a Vajnáék nászából dalt faragó Kasza Tibi.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik