Szórakozás

Hajdú Péter gyerekei átírták Kasza Tibi műsorát

hajdú péter (hajdú péter, )
hajdú péter (hajdú péter, )

A Kasza! házigazdájának érdekes volt látni, amint a Frizbi műsorvezetője kizökken a showman szerepéből és átváltozik odaadó apukává.

Kasza Tibi Hajdú Pétert látta vendégül a SuperTV2-n futó Kasza! ma esti adásának felvételén, amikor megjelent Sarka Kata is a gyerekekkel. Noémi és Dávid pedig azonnal kiszúrták édesapjukat, és onnantól már nem is volt kérdéses, hogy ők is a műsor szereplői lesznek.

“Amikor Peti családja megjelent, a gyerekek azonnal rohantak hozzá és az sem zavarta őket, hogy éppen felvesszük a műsort. Dávidka nagy vagány, cseppet sem jött zavarba, apukája viszont azonnal kizökkent a profi showman szerepéből és átváltozott odaadó apukává. Bár én ismerem ezt az énjét, mert régóta jóban vagyunk – én készítettem a családi fotósorozatukat is – a nézőknek biztos érdekes lesz majd látni, hogy a profi műsorvezető, aki felkészülten várja a kemény kérdéseket, hirtelen átalakul” – mesélte a Hír24-nek a Vajna házaspárról is daloló Kasza Tibi, aki jót nevetett a forgatáson történt „verekedős baleseten”, amikor Hajdú Péter épp egy karate-rúgást mutatott be rajta, ami véletlenül el is találta.

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik