Szórakozás

Ezt gondolja Vajnáék nászáról Kasza Tibi

kasza-tibi(960x640)(4).jpg (kasza tibi)
kasza-tibi(960x640)(4).jpg (kasza tibi)

Dalt írt Vajnáéknak Kasza Tibi, aki a kényes részeket csak dúdolta.

A hétfő esti Kasza! című műsorban adta elő Kasza Tibi azt a dalt, amit Andy Vajnának és Palácsik Timinek szánt nászajándékba. A pikáns részeket ugyan csak dúdolta, a mondanivaló azonban így is egyértelmű volt: Timi nagyot kaszált Vajnával.

“Nagyon bántja a lelkemet, hogy Andy Vajna és Palácsik Tímea úgy mentek el nászútra, hogy nem adhattam át nekik a nászajándékomat, pedig írtam egy dalt, amiben csak a jó dolgokra koncentrálok, mindent, ami rossz, kidobtam belőle” – konferálta fel magát Kasza, aki azonnal a húrok közé is csapott.

“Hidd el, Timi, én tökre értelek, most nevedre kerül jó pár lálálá, és ezért esténként csak annyit kell tenni, hogy jó alaposan lálálá…” – énekli a műsorvezető, aki Damutól és a Balaton Soundon történt eseményekről is megemlékezik a dalban.

Vajna – Palácsik – Timit minden bizonnyal azonban most nem Kasza Tibi élcelődése foglalkoztatja, a Bors szerint ugyanis szerepet kapott egy hollywoodi szuperprodukcióban, a Herkulesben, ahol Dwayne “The Rock” Johnson és Ronaldo barátnője, Irina Sajk oldalán egy macedón nőt alakít majd. Mint arról korábban már beszámoltunk, Timi egy magyar filmben is szerepet kapott, ezt azonban végül visszamondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik