Szórakozás

Tóth Marci az idősebbekre bukik

mikrofon (mikrofon, )
mikrofon (mikrofon, )

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője bevallotta, hogy az idősebb nők tetszenek neki és hogy Csordás Ákost tartja az egyik legnagyobb ellenfelének.

“Azt gondolom, hogy előny és hátrány is az, hogy én vagyok a legfiatalabb a mezőnyben. Abban bízom, hogy a saját korosztályomnak én leszek az egyik kedvence, de én is tudom, hogy sokkal többet kell teljesítenem és kihoznom magamból” – magyarázta Tóth Marcell, aki nagyon bízik mentorában, Tóth Gabiban. Azonban nem csak a fiatal énekesnő, de rokona ByeAlex is támogatja mindenben.

“Alex azt tanácsolta, hogy adjam önmagam, és hogy ez a kulcsa mindennek. Azt hiszem, ezt meg tudom fogadni, ugyanis mindig is őszinte voltam. Ezért sem titkolom, hogy Csordás Ákost tartom az egyik legnagyobb esélyesnek. Olyan mintha a bátyám lenne, és nagyon jó lenne, ha együtt menetelhetnék a döntőig” – mondta a 17 éves fiatal, aki magántanuló lett a műsor miatt.

“A X-Faktor lett a legfontosabb az életemben, de azért természetesen nyitott vagyok. Például szívesen ismerkednék idősebb lányokkal. Úgy gondolom, hogy velük igazán meg tudom magam értetni” – tette hozzá.


fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik