Szórakozás

Hajdú Péter szerint a show része volt Szepesi Niki átverése

hajdú péter (hajdú péter, )
hajdú péter (hajdú péter, )

Még le sem ment a Frizbi adása, amelyben Szepesi Nikit szembesíti Hajdú az őt állítólag molesztáló Kicsi bácsival, de máris hatalmas indulatokat kavart a műsor.

Hajdú Péter Szepesi Niki tudta nélkül hívta meg műsorába Kicsi bácsit, azaz Bacsa Istvánt. A botránykönyvével nagy port kavart egykori úszónő ki is akadt a lépésen és állítólag egy szót sem volt hajlandó mondani, amíg az egykori masszőr beszélt. Hajdú szerint klasszikus tévés húzás volt ez a részéről és elmondása szerint amúgy is ideje volt már tiszta vizet önteni a pohárba.

“Az ilyen jellegű szembesítés klasszikus talkshow-elem. Nemcsak idehaza, hanem külföldön is gyakran használják. Annak idején, itthon a délutáni talkshow-kban is gyakran láthattak a nézők hasonlókat mindkét nagy kereskedelmi csatornán” – fejtette ki a hvg.hu-nak Hajdú Péter, aki külföldi példaként az amerikai Jerry Springert hozta, aki azzal szerzett nézettséget és hírnevet, hogy az ő show-jában várlt rutinná a meghívott vendégek összeverekedése, hajtépése, anyázása.

Bár Szepesi Nikit sokkolta, hogy “Kicsi bácsi ott van velük”, utólag senki nem reklamált a csatorna szerint.

“A Frizbi szezonnyitó adásában az összes szereplő írásos hozzájárulását adta a műsor felvétele után, sőt pozitívnak ítélték a műsorrész közzétételét” – kommentálta a portálnak Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője.

Hajdú Péter mindenesetre nem érti, miért kell a műsort már akkor véleményezni, amikor az még adásba sem került.

“Nagy örömömre szolgál, hogy egy még adásba sem került sztori ilyen átgondolt és éles kritikákat vált ki a szakma kiválóságaiból és a kommentelői társadalom tagjaiból. Ha nem veszik tolakodásnak, tisztelettel javaslom, hogy esetleg nézzék is meg az adást szerda este 22.40-kor a TV2-n. Üdvözlettel: Hajdú Péter” – írta ki Facebook-oldalára a tévés.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik