Szórakozás

Előkerült a pszichiátriáról szökött Herpai Sándor

Hazatért a V'Moto-Rock együttes egykori dobosa, Herpai Sándor. A zenész három héttel ezelőtt szökött meg a Gálfi Béla kórházból.

A Blikk szerint nincs valami túl jó állapotban, de előkerült Herpai Sándor.

Ahogy arról mi is korábban beszámoltunk: Herpai Sándor, akivel annak idején Demjén Ferenc a V’Moto-Rock nevű együttest alapította, pszichiátriára került, ahonnan később megszökött. A Hír24 akkor megkereste Herpai egykori zenésztársát, Demjén Ferencet, aki elmondta, hogy évek óta nem találkoztak ugyan, de közös barátaikon és ismerőseiken keresztül tudott arról, hogy Herpai állapota folyamatosan romlott.

“Ismerősöktől hallottam arról, hogy pszichiátriára került, ahonnan megszökött. Az, hogy észrevétlenül ki tudott onnan jutni, szerintem egyértelműen az intézmény hibája, az viszont biztos, hogy csak orvos segíthet már az állapotán. Én három-négy éve találkoztam vele utoljára, akkor jól volt, de barátoktól tudom, hogy évek óta romlik folyamatosan az állapota. Barátként sokan megpróbáltunk megoldást keresni a problémáira, de szerintem már csak orvos segíthet rajta” – mondta el a Hír24 megkeresésére Demjén, aki szerint az utóbbi évek kudarcai vezethettek odáig, hogy Herpai ilyen állapotba került.

“Jól vagyok!” – jelentette ki most otthonában Herpai a Blikk újságírójának, akit egyébként nem ismert meg, pedig korábban őt kérte – hiába -, hogy szöktesse meg a pszichiátriáról.

“Hazaszöktem! Nekem nem okoz gondot egy kerítés” – árulta el, hogyan jutott ki a pszichiátriáról, majd sarkon fordult, és a beszélgetést lezárva besétált a kapun.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik