Szórakozás

X-Faktor: Leesett Lilitől Alföldi álla

alfoldi(960x640)(2).jpg (Alföldi)
alfoldi(960x640)(2).jpg (Alföldi)

A fiatal lány mindenkit elvarázsolt.

A ma esti X-Faktor rengeteg meglepetést tartogatott, így biztos, hogy rengetegen vitatkoznak arról, hogy jó döntéseket hoztak-e a mentorok – írja a StoryOnline.

Alföldi Róbert Batánovics Lilit, a Jennifer Anistonra hasonlító Eckert Anikót és Péterffy Lilit viszi az élő showba. Utóbbi egyébként olyan hihetetlen átéléssel énekelt egy Kispál számot, hogy Alföldinek szó szerint leesett az álla.

De a lányoknál nem Lilié volt az egyetlen tökéletes produkció. Olajos Eszter is óriásit énekelt, de ez nem volt elég a szigorú mentornál, akinek Eszter már a kezdetektől fogva nem volt megfelelő előadó. Azt mondta, hogy a fiatal lány plasztik és műerotikus. Ezúttal Alföldi elismerte, hogy Eszter hihetetlenül jó volt, de ez sem volt elég, hogy bejusson a legjobb tizenkettőbe.

A mentorok közül talán Tóth Gabi volt a legnehezebb helyzetben, ugyanis nem hat, hanem hét fiú közül kellett kiválasztania azt a hármat, akik közül valakivel megnyerheti az X-Faktort. Gabinak, testvére, Vera segített a döntésben, aki viszont teljesen odavolt Karapándzsity Kristófért. Szerinte a visszahúzódó srác hihetetlenül szexis és Vera elárulta, hogy majdnem vetkőzni kezdett, amikor a fiú énekelt. Ezen még a vagány Gabi is meglepődött, de ennek ellenére még Vera szimpátiája sem volt elég ahhoz, hogy Kristóf bejusson a legjobbak közé.
Így Csordás Ákos, a korábban harmonikásként ismert Szabó Ádám és a mezőny legfiatalabb tagja, Tóth Marcell bizonyíthat a következő hetekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik