Szórakozás

Csajok bombázzák Szabó Ádámot

Az X-Faktorban eddig kimagaslóan szereplő egykori harmonikást széttépik a csajok.

Szabó Ádám magabiztosan menetel előre az X-Faktorban, miközben egyre csak nő a népszerűsége. Az éppen szingli egykori harmonikásnak úgy tűnik, jó döntés volt, hogy mikrofonra cserélte a hangszerét, Ádám ráadásul hétről hétre egyre több biztatást kap. Köztük persze lányoktól is, akik a tehetségkutatóban való feltűnése óta levelekkel bombázzák az énekest.

“Korábban is nagyon sok kedves rajongói levelet kaptam, amelyek között voltak hölgy rajongók is. Most is így van ez, nagyon jól esik, hogy támogatnak, hogy drukkolnak. Ahogy az is, hogy akár élő szóban is több pozitív visszajelzést kapok mostanában” – mondta a Hír24-nek szerényen Ádám, aki érthető módon most inkább az X-Faktorral szeretne foglalkozni.

“A Tábor első fele egy rendkívül embert próbáló időszak volt. Igyekeztem a legjobb formámat nyújtani, de az agyam folyamatosan pörgött, hogy sikerülni fog-e, hogy úgy fog-e sikerülni, ahogy én szeretném. Nagyon nehéz periódus volt. Egyrészt azért, mert trióban kellett bizonyítani, figyelve a többiekre és magamra is. Másrészt azért, mert viszonylag rövid idő alatt kellett a maximumot kihozni az adott dalból. Többek között emiatt is ez volt a legnehezebb fázis számomra. Továbbra is próbálom a legjobb formámat nyújtani, és bízni abban, hogy minél tovább jutok” – tette hozzá az énekes.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik