Szórakozás

Milliomosokkal forgat Máté Kriszta

Máté Kriszta új műsort kapott az RTL II-n, a műsorvezető elárulta a Hír24-nek, hogy Az első millióm története szereplői a sikereikről beszélnek, nem a pénzükről.

Jövő hét szerdán indul Máté Kriszta új műsora Az első millióm története. A műsorvezető elárulta, hogy a műsor alapötlete azért született, mert az embereknek szükségük van pozitív példákra és inspiráló közegre Magyarországon.

“Hányszor hallja az ember, hogy valakinek nincs bátorsága belevágni valamibe, hogy ha van egy ötlete, körülötte nem támogatók vannak, hanem olyanok, akik lebeszélik, a nehézségekre, veszélyekre figyelmeztetik. Olyan embereket szeretnénk bemutatni, akiknek egyszer az életben már volt egy jó ötletük, és véghez is vitték, mert volt kitartásuk, bátorságuk hozzá. Az első millióm története szereplői a sikereikről beszélnek, nem a pénzükről” – magyarázta Máté Kriszta, aki szerint Magyarországon nagyon kevesen tudnak bánni a pénzzel.

“Honnan is tudnának? Az iskolában nem tanítják, és sok családban a felmenők között is kevesen vannak, vagy voltak, akik tudtak. Nincsenek minták, Magyarországon sokan gondolják, hogy valami, vagy minden egyszerűen jár nekik. Nem kell érte megdolgozni, majd valaki más megoldja a problémákat. Talán az a közös azokban az emberekben, akik ebben a műsorban szerepelni fognak, hogy ők nem várták, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Nagyon sok olyan fiatal van Magyarországon is, aki képes volt elérni a céljait, nem adta fel félúton, nem ijedt meg a kezdeti nehézségektől, akinek volt kitartása. Akit nem zavart, hogy különcnek nézik, vagy irigykednek rá, aki nem belesimulni akart a tömegbe és együtt károgni a társaival azon, hogy minden milyen rossz, meg rémes. A lehetőséget először is észre kell venni. Olyan nincs, hogy egyiknek vannak lehetőségei, a másiknak nincsenek. Olyan azonban sok van, hogy valaki elszalasztja, vagy észre sem veszi ezeket a helyzeteket” – állítja a műsorvezető, aki első alkalommal Geszti Péterhez látogatott el.

“Nem lesz vendég a műsorban, mindenkinél én leszek vendég. Meglátogatom azokat, vagy azok közül sokakat, akik talán tudnak a saját történetükkel valami újat mondani, erőt adni azoknak, akik remélhetőleg kíváncsiak rájuk, vagy a történetükre. Geszti képességeiről nem kell beszélni. Arról viszont igen, és az tanmese, hogyan volt képes egy ötletből tervet, majd sikert csinálni. Nem is egyet” – tette hozzá Máté Kriszta.

Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik