Szórakozás

Máté Krisztina elsírta magát

máté krisztina (máté krisztina, )
máté krisztina (máté krisztina, )

Az RTL2 újdonsült műsorvezetője csak ritkán beszél a magánéletéről, éppen ezért kuriózumnak számít, hogy az RTL Klub Csak csajok című műsorában érzéseiről és a gyerekeiről vallott.

„Olyan, mintha kicserélték volna Máté Krisztinát az alatt, amíg nem volt képernyőn. Sokkal kedvesebb, mosolygósabb egyszóval barátságosabb, szimpatikusabb, mint korábban volt. Szerintem sokat változott az előnyére. Nagyon várjuk már a műsorát” – írta egy RTL néző a napokban a Facebookon.

És valóban, Máté Krisztina tényleg nyitottabbnak tűnik, mint a TV2-es időszakában. Ezt bizonyítja a Csak csajokban tett látogatása is, ahol még azt is elárulta, miért sírta el magát. Elmesélte, hogy amikor a gyermekét először vitte óvodába, a félelmeivel ellentétben a kicsi nem volt elkeseredve, ő viszont sírt.

Abba is beavatta a nézőket, hogy első gyermekénél nagyon fiút szeretett volna, emiatt aztán még arra is hajlandó volt, hogy tudományosan számolgassa a ciklusának alakulását. Ez végül be is jött neki.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemcsak Máté Krisztina változott meg az elmúlt évek során, hanem a műsora, a Forrónyomon is, amelyik elmondása szerint teljesen más lesz, mint korábban volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik